QUOTE(Kamikadze @ 18.05.2006, 17:38:10)
Опа. А ну подробнее. Конфигурацию, фотки и т.д. Считай, шо я - потенциальный покупатель.
Ага. Також думаю купляти ноут (старий, що на аватарі вже просто скоро загнеться). Так що фото, характеристики, ціну в студію.
Kamikadze
18.05.2006, 19:41:08
RRRRRRRRЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FS Lifebook b2175
Mobile cel 500/128/9.6ГБ/2xUSB 1.1/PCMCIA CD-ROM/отдельно FDD/докстанция/Battery ~ 50мин видео / 2 часа ворда. Вес 1.3кг. Старый ВинХР установлен.
Б/у пару лет.
Пару потертостей на клавиатуре и экране.
Пару битых пикселей.
Edit: Могилянцам скидка 20 баксов.
Kamikadze
18.05.2006, 20:47:05
И всё хорошо, казалось бы, но места бы на винте побольше... А есть возможность оперативу расширить?
Я чето может не понимаю, но блин , ну куда в таком богом забытом разделе флудзить???
MadDog
19.05.2006, 23:19:33
А кто флудит, Инф? Люди ведь буки обсуждают, а не евреев, к примеру.
QUOTE(MadDog @ 20.05.2006, 00:19:33)
А кто флудит, Инф? Люди ведь буки обсуждают, а не евреев, к примеру.
Это ты просто не видишь невидимых постов
MadDog
26.07.2006, 02:38:35
Поднимем тему. В июне помог другу купить бук. Взяли Асус А6500Н (или A6500R - не помню точно). Ну, что я могу сказать - машина отличнейшая. За свои деньги особенно. Характеристики - Intel Celeron M 380 (390?), 512 Mb RAM, HDD 60 Gb, DVD-RW, 15" display (классический 5:4, матовый), графика от АТІ (какя - не помню). Вай-Фая нет. ХР предустановленная. И цена - порядка 4900 грн (что характерно - в Юнитрейде, в некоторых магазинах цена выше). Учитывая, что у друга в Юнитрейде работает двоюродный брат, который обеспечил ему скидку в 15%, обошлось это чудо в чуть более 4200 грн.
Что порадовало: быстродействие, малый вес (я думал, он будет тяжелее), удобство (работать на буке, держа его на коленях - просто сказка!), хорошая комплектация (USB-мыша Logitech и отличная сумка), приятный дизайн.
Что огорчило: малые углы обзора экрана (нужно специально подстроится - тогда все ОК, но для этого прийдется повозится с расположением бука), несколько медлительная матрица (заметно смазывание при быстрой прокрутке текста), цветопередача могла бы быть и лучше. Впрочем, как для бюджетной машины - экран хороший, работать за ним в целом достаточно комфортно.
В общем, еще раз хочу подтвердить, что у Асусов очень хорошее соотношение цена/качество. Достойные машины, причем даже самые бюджетные.
Travelpest
3.08.2006, 01:11:40
Асус я бы рекомендовал брать в Евересте. Они являются их оф.дилером и делают скидки при оплате наличными.
http://everest.ua/products/viewproduct/178...ml?id_group=249 - похожая конфигурация к той что привел МадДог, только винт побольше и процесор пень. Причем о скидке гривен на 200 думаю договорится можно было бы.
Сам недавно столкнулся с проблемой покупки ноута, до последнего хотел взять Ацер исходя ис соотношения конфигурация/цена в одной из малоивестных фирм. А потом чисто для формальности решил пройтись по петровской четверке: Ситиком, Еверест, Диавест, Цыфровый свит. И в Евересте наткнулся на офигенный асортимент и умеренные цены на Асус. Причем об ацерах забыл сразу же
Себе же взял вот такого зверя
http://everest.ua/products/viewproduct/177...ml?id_group=249, причем отдали мне его на 300 грн дешевле указанной цены и в подарок юсб-колонки за 90 грн.
Короче Еверест оставил приятное впечатление. Я почему-то всегда считал их дорогим магазином.
(Travelpest @ 3.08.2006, 02:11:40)

Асус я бы рекомендовал брать в Евересте. Они являются их оф.дилером и делают скидки при оплате наличными.
http://everest.ua/products/viewproduct/178...ml?id_group=249 - похожая конфигурация к той что привел МадДог, только винт побольше и процесор пень. Причем о скидке гривен на 200 думаю договорится можно было бы.
<...>
Короче Еверест оставил приятное впечатление. Я почему-то всегда считал их дорогим магазином.
Гы, а что, разве не так? Я ноут примерно такой же конфигурации (Ну чуть хуже -- памяти 128+256 вместо 2х256) взял ровно в два раза дешевле.
Firefly
3.08.2006, 10:09:10
якшо б можна було не зважати на ціну, вибрала б IBM
а оскільки при покупці мої можливості обмежувалися 1300$, то купила HP.
Travelpest
3.08.2006, 10:30:40
(RЯ @ 3.08.2006, 10:54:46)

(Travelpest @ 3.08.2006, 02:11:40)

<...>
Гы, а что, разве не так? Я ноут примерно такой же конфигурации (Ну чуть хуже -- памяти 128+256 вместо 2х256) взял ровно в два раза дешевле.
И где?
Firefly
3.08.2006, 15:04:53
...
(Travelpest @ 3.08.2006, 11:30:40)

И где?

Комтехсервис.
de Jussieu
8.09.2006, 19:56:55
Два тижні тому купив собі новенький Sony Vaio VGN-FE28H за 1299 євро. Університет мені надав 1632 євро для купівлі комп’ютера, який перейде у мою повну власністю в разі успішного захисту дисертації. А поки що я ним користуюсь. За 333 євро, що залишились, збираюсь придбати pocket pc.
Мій Sony Vaio VGN-FE28H має такі характеристики: CPU Intel Core Duo (Centrino) T2300, 1.66 GHz, Memory 1024 GB DDR2 (533 MhZ), HDD 160 GB, DVD+-RW, NVIDIA GeForce 7400 with TurboCache supporting 256 MB, WLAN 802.11 a/b/g/, Wi-FI, Bluetooth, Camera 1.3 megapixels, 15.4” WXGA (1280*800), X-black LCD.
Тепер після 15 днів роботи розповім про свої враження.
+ 1. Який дисплей! Дійсно, вище було абсолютно справедливо сказано, що по якості матриць Sony дасть прикурити всім іншим виробникам ноутбуків.. Надзвичайно висока якість зображення, широкий діапазон контрастності, кут огляду 170 градусів, сучасна технологія X-black з дволамповою підсвіткою. При роботі очі не напружуються і не сльозяться (що не можна сказати про мій 17” TFT монітор Samsung до настільного комп’ютера).
+ 2. Дизайн! Надзвичайно красивий магнієвий корпус сріблястого кольору з механічним фіксатором кришки. Стильно, зручно і нічого зайвого: на фронтальній поверхні слоти для підключення мікрофону, навушників, слот карти Memory Stick Duo Pro, перемикач WLAN, індикатори WI-FI i Bluetooth. З правого боку - USB-порти, порт i-Link, ТВ-вихід, слоти PCCard i Express Card. Зліва-LAN, Modem i DVD+-RW. Коли береш ноутбук в руки , то відчуваєш, що все закріплено міцно і не рипить, як у моделях деяких інших виробників.
Відносно легкий.
+ 3. Дуже стильна, а головне зручна в роботі ергономічна клавіатура.
+ 4. Потужна конфігурація (CPU Intel Centrino Duo,1GB RAM з можливістю апгрейду до 4 GB)! Багатьом користувачам двоядерні процесори не дуже потрібні (все одно вони не використовуватимуться на повну потужність), але в математичних розрахунках процесор нового покоління мені дуже пригодився. В залежності від виду розрахунку, Intel Core Duo рахує в 4-5 разів швидше, ніж мій попередній Intel Celeron Mobile 2,4 GHz. А беручи до уваги те, що деякі розрахунки займають інколи декілька діб, цей процесор просто є незамінним! При цьому ноутбук майже зовсім не гріється (моя попередня машина так розігрівалась, з її допомогою можна було готувати їжу).
Потужна відеокарта NVIDIA GeForce 7400 with TurboCache technology!
+5. Інтегрований мікрофон і камера для проведення відеоконференцій. Камера дозволяє приховувати фон (є така опція), тобто при спілкуванні співрозмовник не бачитиме, де ти знаходишся. Я вже по повній програмі спілкуюсь з Україною завдяки IP-телефонії. Інтернет у нас в універі безкоштовний, так що не треба тратити багато грошей на міжнародні телефонні розмови.
+6 До ноутбука додаються 2 DVD (більше 9 GB) ліцензійних програм: Windows Media Center, Adobe Photoshop and Adobe Premier Elements, Norton Antivirus, Norton Internet Security, купа корисних утиліт. Все для повноцінної роботи!
При всіх достоїнствах у ноутбука є і певні мінуси (але це моя особиста думка):
- 1. Незручний тачпад. Кнопки прокрутки немає, курсор із запізненням реагує на рух пальців, жорсткі права і ліва клавіші. Ох і намучився я з цим тачпадом! Аж доки не купив USB-мишку.
-2. Всього 3 порта USB, розташовані поруч. Настільки поруч, що я не можу підключити одночасно 3 пристрої-TV tuner, мишку і USB flash card-не вистачає місця.
-3. Нікудишні колонки. Хоча ноутбуки HP і виглядають, як бандури, проте якість звуку в них ого-го! А у Vaio VGN-FE28H досить слабенькі динаміки. Через них можна слухати системні сигнали чи спілкуватись за допомогою Інтернет-телефонії. Але для меломанів вони не підійдуть-жодного естетичного задоволення!
-4. Не надто потужний акумулятор-тягне максимум 3 години, та й то, якщо не проводити математичні розрахунки.
-5. Повільний вінчестер. Проте тут Sony бере кількістю-160 GB-це ємність, заради якої можна погодитись і на меншу кількість оборотів за хвилину.
-6. Висока ціна. Поруч в магазині стояв HP за ті ж 1299 євро з процесором Core 2 Duo T7200 1.83 GHz і 2 GB RAM, інтегрованим ТВ-тюнером і кращими колонками. Але, коли я подивися на TFT матрицю Sony і порівняв з HP, то проблема вибору відпала сама по собі. ТV тюнер я можу купити і зовнішній, пам’ять додам, процесора мені й цього вистачить, а з монітором мені працювати не один рік. Ось так.
Bogodar
10.09.2006, 14:29:26
Досить довго обирав що б то таке собі придбати... Виявилося оптимальним варіантом став Dell Inspirion 1300....1.7 GHz, 512 mb оператива, 80 вінчестер,128 mb відео карта...задоволений дуже...
і коштувала ця радість всього навссього , як на досить високі ціни 725$....
marfochka
10.09.2006, 15:23:34
мечтать о ноутбуке- это как-то уж слишком. Пользуюсь тем, что есть. LG-какой-то там.

Меня устраивает
MadDog
10.09.2006, 15:39:34
2 Bogodar:
В Киеве был куплен? Новый? За 725? А можно узнать, где такие цены (просто интересно, ибо уж очень дешево как для такой конфы)?
2 de Jussieu:
Блин... Я плачу... Плачу и грызу свою клавиатуру от бессилия. У нас такой аппарат будет стоить немногим более $2000. Самое обидное, что даже в Москве буки Вайо стоят, как в Европе (или чуть-чуть дороже), то есть значительно дешевле, чем у нас. Обидно, блин!
Travelpest
12.09.2006, 10:40:13
Да лан, платить деньгу за двухядерность которая кроме спецвычислений ничего толком не ускоряет ИМХО нерационально.
MadDog
12.09.2006, 11:08:00
Не, ну вон de Jussieu матвычислениями занимается, ему-то точно Кор Дуо надо. А вообще, скоро все ноуты на двухъядерных процах будут, так что хошь- не хошь, а платить придется. Правда, подешеветь должны.
NodDeat
12.09.2006, 18:13:57
(MadDog @ 12.09.2006, 12:08:00)

Не, ну вон de Jussieu матвычислениями занимается, ему-то точно Кор Дуо надо.
нафіг? для громіздких обчислень юзаються університетські сервери. Ти ж не запустиш прогу, що потребує декілька днів безперервної роботи і 100% ресурсів процесора, на ноуті?
MadDog
12.09.2006, 20:29:51
(NotDead @ 12.09.2006, 19:13:57)

нафіг? для громіздких обчислень юзаються університетські сервери. Ти ж не запустиш прогу, що потребує декілька днів безперервної роботи і 100% ресурсів процесора, на ноуті?
Вообще-то de Jussieu сам об этом писал... Ему, видать, виднее, как и чем он свой бук нагружать будет...
de Jussieu
13.09.2006, 13:45:02
(NotDead @ 12.09.2006, 18:13:57)

Шановний NotDead-e,
Звісно, я юзаю 3-х обчислювальні кластери-Київського університету, харківського інституту монокристалів і кампусу Jussieu (Paris university VI). Але при цьому я проводив і буду проводити розрахунки на ноутбуці і настільному комп’ютерах. На це є декілька вагомих причин.
На кластері кампусу Jussieu обчислювальний час не є безкоштовним і його кількість обмежена. Це означає, що я не можу перевищити певний ліміт для cpu time (реальний час помножений на кількість процесорів). Я за 8,5 місяців цього року вже використав 92% річної норми. На українських кластерах подібних обмежень немає, але інколи доводиться чекати тиждень-два, щоб запуститься задача. Крім того, на всіх без винятку кластерах існує контроль за задачами. Тобто адмін чи навіть прості юзери можуть відстежувати, хто які задачі запускає. Це, по-перше, ризик того, що отримані результати будуть використані іншими. По-друге, в мене була така ситуація: ми з колегами в Україні розробили ідею, написали статтю і змушені були включити в неї мого шефа, який нічого для статті не зробив, а просто відстежував усі розрахунки на кластері.
Ще одна річ. На кластерах є далеко не всі потрібні програми. От, наприклад, я отримав грант у вигляді комерційної програми, що працює в 64-бітному режимі (коштує це задоволення 6000$). На кластері я її запустити не можу, бо програма під 64 bit Windows, а не під Лінукс.
І, нарешті, хто сказав, що на кластерах розрахунки завжди йдуть швидше і ефективніше? Наведу приклад. Деякі задачі потребують багато пам’яті. На кластері Київського універу навіть на потужних нодах я не можу виділити для однієї задачі більше 500MB, бо тоді вона починає зависати. А коли не вистачає пам’яті, то всі проміжні інтеграли записуються на жорсткий диск. Цей процес обміну між оперативною і фізичною пам’ятю займає надзвичайно багато часу. Крім того, це може призвести до перегрівання і навіть фізичного пошкодження жорстких дисків. На ноуті в мене 2 GB DDR2 (в початковій конфігурації було 1024 MB, але в магазині мені за додаткові 99 євро подвоїли пам’ять). Я можу на ноутбуці на розрахунок виділити 1,5 GB memory, тоді всі проміжні результати будуть зберігатися в пам’яті і не свопитимуться, як на кластері. Реально виходить швидше, можеш не сумніватись.
NodDeat
13.09.2006, 17:38:01
з кластерами все ясно, крадіжка результатів в Україні - нормальне явище, хоча якщо юзати не стандартний софт, а свій власний, і ще й аутпут робити в файли не в текстовому, а в бінарному режимі чи просто якесь примітивне шифрування зробити (типу кожне число множиться на якусь константу+поточна дата етс), то ймовірність практично нульова. А як щодо GRID, там мають бути доступні значно більші ресурси?
Один чувак, наш випускник, зробив програмку для обрахунку експериментальних даних скорочення м"язів (деталей не знаю) і завклав обмеження кількості даних (сорси, ясна річ, нікому не давав). Програмку після нього в універі юзають, але щось серйозне порахувати не можуть. ну це офф-топ.
Дописано о 18 годині 38 хвилин 01 секунд
а щодо ноутбука для обчислень, не знаю, я б в цьому випадку купив стаціонарний комп. Крім дешевизни, апгрейд ноутбука - дорога і марудна справа.
Hairy
4.11.2006, 17:23:35
Ребята, помогите, пожалуйста. Я нашел себе вот такой ноубтук:
Ноутбук ASUS A9500Rp (A9Rp-C420S58HXC)
Диагональ/Разрешение дисплея: 15" XGA
Процессор: Intel® Celeron® M Processor 420 (1.60GHz, 1M L2 cashe, 533 MHz FSB)
Видео карта: ATI Mobility Radeon X200M
Винчестер: 80Gb
Вес: 3.3кг
В Эвересте.
Объясните, ATI Mobility Radeon X200M - это сильно плохо? В смысле, скажите, какой видеокарте у обычных компьютеров она примерно соотвестсвует?
Outlander
4.11.2006, 19:04:55
QUOTE(Hairy @ 4.11.2006, 17:23:35)

Объясните, ATI Mobility Radeon X200M - это сильно плохо? В смысле, скажите, какой видеокарте у обычных компьютеров она примерно соотвестсвует?
А х. его з. Я купил Ацерь с радеоном (без собственной памяти). Правда - 1100. Доберется до меня эта радость - посмотрим.
В любом случае - на чудеса надеяться не советую, нотебак как-никак.
KISSLOTNIY
5.11.2006, 12:01:38
Хайрі, краще все ж таки бери Пентіум! У фуджицу-сіменс можна знайти моделі до 5 тисяч грн. із Пентіумом, пишучим ДВД, 80 гб диском, хорошим дисплеєм, відюхою хорошою.
В мене на самсунгу який я купував ще рік тому вілюха Radeon X300 - поки що тримається на рівні, хоча ще на той момент це було не супер.
Думаю бери собі принаймні із X300, Х200 це мабуть вже трошки застаріле, як і селерон 1,6. Все ж таки тре пам'ятати що конфіг ноута змінити неможливо, я маю на увазі проц, відео... а от гвинт чи пам'ять завжди можна додати...
wookie
5.11.2006, 19:52:10
ха 5тищ за леп...а за 750 грн не хочете? звісно ви не зможете використовувати його для всіх цілей, але для базової роботи в вебі буде цілком достатньо.
дочекайтесь 2кв 2007 і ви зможете придбати ось це
http://www.downloadsquad.com/2006/10/23/10...ing-q2-of-2007/ще одне посилання
http://www.olpcnews.com/
NodDeat
5.11.2006, 20:01:10
(wookie @ 5.11.2006, 18:52:10)

ха 5тищ за леп...а за 750 грн не хочте?
такій конфігурації ціна - 300 грн. Флешка з дисплеєм.
wookie
5.11.2006, 20:07:20
(NotDead @ 5.11.2006, 20:01:10)

друже, якщо ти можеш зробити таку конфігурацію за 300 грн то отримаєш всесвітнє визнання! так що вперед до товарише Негропонте! Він жде!
NodDeat
5.11.2006, 21:29:33
(wookie @ 5.11.2006, 19:07:20)

(NotDead @ 5.11.2006, 20:01:10)

друже, якщо ти можеш зробити таку конфігурацію за 300 грн то отримаєш всесвітнє визнання! так що вперед до товарише Негропонте! Він жде!
без пафосу пліз. Я не займаюсь виробництвом ноутбуків. Я лише висловив свою думку щодо твого посту "5тищ за леп...а за 750 грн не хочте? ",
wookie
5.11.2006, 21:42:41
(NotDead @ 5.11.2006, 21:29:33)

без пафосу пліз. Я не займаюсь виробництвом ноутбуків. Я лише висловив свою думку щодо твого посту "5тищ за леп...а за 750 грн не хочте? ",
Тоді не кидайся словами про 300 грн.
Outlander
6.11.2006, 01:44:06
От дивлюся-дивлюся на це "диво", та й думаю собі - ну нашо мені та ацерь здалася? Мо' тра було трохи почекати та й зекономити ~350 уёв?
Ставлю 10 до одного, що останній Дон Кіхот давно помер, і цій флешці з дислеем ціна дійсно не 750 грн. А на різницію хтось собі віллу на Канарах придбає.
Hell'hound
6.11.2006, 01:59:46
(Outlander @ 6.11.2006, 01:44:06)

От дивлюся-дивлюся на це "диво", та й думаю собі - ну нашо мені та ацерь здалася? Мо' тра було трохи почекати та й зекономити ~350 уёв?
Ставлю 10 до одного, що останній Дон Кіхот давно помер, і цій флешці з дислеем ціна дійсно не 750 грн. А на різницію хтось собі віллу на Канарах придбає.
Аййайай!
А про діток ти подумав?Що їм на ДН даруватимуть???
Outlander
6.11.2006, 20:04:37
Деткам? Деткам нужно устройство такого прядка, но без накруток. Я ничего против самой идеи доступного нотебака не имею. Имею только против того, что кто-то опять впихнёт в него комплектующие именно своей фирмы, и т.о. загребёт контракт на десятку миллионов штук поставки. Я не понимаю почему цена сего девайса увеличилась да 140 у.е. Я не понимаю, почему заевшиеся дядьки не хотят для начала посадить десяткок яйцеголовых на проект реального удешевления комплектующих.
Ведь нотебак за 100$ - это принципиально машина не производительности, а функциональности. В идеале это устройство, на ктором можно: 1. Иметь доступ к интернету (акцент на "легких" страницах без тяжелого флэша). 2. Быть в стостоянии без особого вреда для зрения читать ебуки/пдфы 3. Смотреть обучающее видео + слушать обучающее аудио.
Мы хотим, чтобы детки в первую очередь обучались на нём, а не игрались или смотрели порнуху.
Я - за! Тремя руками! Что-либо лучшее очень тяжело себе представить. Расстраивает только реализация - постоянные проволочки, и непонятные колнебаия стоимости. Сам сильно радуюсь за деток, которым не прийдется таскать книжки...
Вощем, теперь у меня старого компутора щитайте шо нет, зато есть новый - Терра 1751 екстра - кор 2 дуо (т7200, частота 2 ггц), 17"+жифорс7950 гтх, 512 мб видео+2 гб оперативки. А винт - 100 гб. типа, шо, мажор, купил комп - а теперь терпи!
ну, ищо всякие понты типа тв-тюнера, двд+/-рв, вебкамеры, блутуса и всего такого.
ах, да. К НЕМУ ЕСТЬ ПУЛЬТ! :лейзи есхол:
да, тока шо он подвис на просмотре моего лога предупреждений :дедженерейт:
итак. в принципе, после окончания полнейшей мозго****ки с айподом и перекидыванием музыки,п риймемся с хардкорным тестам, типа "играть в хл2 на максимальных натсройках" и "просмотр саус парка на диване клацая пультом"
тест "пойти в пузату хату и по вайфаю выкачать полинтерента" будет в ближайшее время
MadDog
22.12.2006, 20:11:48
(!nF3rnuZ @ 22.12.2006, 17:22:27)

Вощем, теперь у меня старого компутора щитайте шо нет, зато есть новый - Терра 1751 екстра - кор 2 дуо (т7200, частота 2 ггц), 17"+жифорс7950 гтх, 512 мб видео+2 гб оперативки. А винт - 100 гб. типа, шо, мажор, купил комп - а теперь терпи!
ну, ищо всякие понты типа тв-тюнера, двд+/-рв, вебкамеры, блутуса и всего такого.
итак. в принципе, после окончания полнейшей мозго****ки с айподом и перекидыванием музыки,п риймемся с хардкорным тестам, типа "играть в хл2 на максимальных натсройках" и "просмотр саус парка на диване клацая пультом"
тест "пойти в пузату хату и по вайфаю выкачать полинтерента" будет в ближайшее время

Памяти - гиг? ОС какая - ХР МСЕ (на такие мысли пульт наталкивает)? Как с весом? К земле не тянет (17" всё-таки)? Хорош ли экран? И главный вопрос - скока денех?
Забросал вопросами, короче

Так шо, обзор в студию (типа как с Е61 было, помнишь). Ждем-с!
(MadDog @ 22.12.2006, 19:11:48)

Памяти - гиг? ОС какая - ХР МСЕ (на такие мысли пульт наталкивает)? Как с весом? К земле не тянет (17" всё-таки)? Хорош ли экран? И главный вопрос - скока денех?

я же написал - 2 гб оперативной

2047 мб

к земле в принципе не тянет

я ожидал что будет тяжелее. к примеру, у папаши есть старый какой-то руцкей комп, еще доцентриновского поколения, так он весит намного больше, хоть там и 14 дюймов.
он просто БОЛЬШОЙ. не столько тяжелый сколько большой. вот так
ос - хр профешонал, 2002 с 2 СП. Но что-то я печати с голограмой не вижу :/ наверно фром петровка, мне в принципе пох, все равно надо висту будет ставить скоро такого же происхождения.
экран прикольный, вайдскрин, пока ни в видео, ни в играх не испытывал, посмотрим.
денех многа. стыдно говорить, обозвут мажором
вот, несколько придирок: так как фирма сама по себе не мейджор, типа самсунга, или сони - корпус не очень. псмсиа слот - резиновая заглушка, а не фальшкарточка, то же самое в кардридере. трей двдрв как-то шатаеться когда вынутый. в принципе вот только на таких каких-то дешевостях и можно найти недостатки. но то что сам компьютер фактически alienware-class (alienware в америке производитель лучший игровых систем в мире, как мобильных так и десктопов). просто фактичсеки в корпус 17" нельзя засунуть что-то круче чем тут. это самый производительный лептоп не 19" (это вообще извращенство. его надо в чемодане носить)
MadDog
22.12.2006, 21:23:30
(!nF3rnuZ @ 22.12.2006, 19:35:33)

(MadDog @ 22.12.2006, 19:11:48)

я же написал - 2 гб оперативной

2047 мб

к земле в принципе не тянет

я ожидал что будет тяжелее. к примеру, у папаши есть старый какой-то руцкей комп, еще доцентриновского поколения, так он весит намного больше, хоть там и 14 дюймов.
он просто БОЛЬШОЙ. не столько тяжелый сколько большой. вот так
ос - хр профешонал, 2002 с 2 СП. Но что-то я печати с голограмой не вижу :/ наверно фром петровка, мне в принципе пох, все равно надо висту будет ставить скоро такого же происхождения.
экран прикольный, вайдскрин, пока ни в видео, ни в играх не испытывал, посмотрим.
денех многа. стыдно говорить, обозвут мажором
вот, несколько придирок: так как фирма сама по себе не мейджор, типа самсунга, или сони - корпус не очень. псмсиа слот - резиновая заглушка, а не фальшкарточка, то же самое в кардридере. трей двдрв как-то шатаеться когда вынутый. в принципе вот только на таких каких-то дешевостях и можно найти недостатки. но то что сам компьютер фактически alienware-class (alienware в америке производитель лучший игровых систем в мире, как мобильных так и десктопов). просто фактичсеки в корпус 17" нельзя засунуть что-то круче чем тут. это самый производительный лептоп не 19" (это вообще извращенство. его надо в чемодане носить)
А чё именно Терра? А не Асус там, Тошиба или Сони (хотя соньки денег стоят... зато матрицы какие, особенно у семнашек... лучших экранов у ноутов просто не видел)? Терра намного дешевле?
ну, во первых я выбирал опираясь на награды мобилити в категории полнофункциональных ноутов - заменителей десктопа. победил там фуджитсу-сименс, который немного дешевле. тошиба космио - с фоигенным экраном но за 4-5 косарей? :/ а мой терра 1751 - это просто абсолютно лучшее железо в 17дюймовом корпусе. он настолько популярен сейчас, что я ждал поставки из немции, как машину - месяц!
Hell'hound
22.12.2006, 22:21:34

Півінтернету на швидкості 10-15 кб/с? Уявляю!
(Hell'hound @ 22.12.2006, 21:21:34)

Півінтернету на швидкості 10-15 кб/с? Уявляю!
так воно завжди так? я думав то глюки якысь срачні. от сукі.
Hell'hound
23.12.2006, 00:02:24
(!nF3rnuZ @ 22.12.2006, 21:38:56)

так воно завжди так? я думав то глюки якысь срачні. от сукі.
На жаль,я їх розумію. І так шаровий доступ. Правда,розетку я там знайшов лише біля одного столика-того,що коло сходів та ялинки
tatarin_art
23.12.2006, 13:11:01
Ноут, але батьків, був. Асер. На Тургеневській зупинились зайти в офіс на вісім хвилин. Повенрнулись - вікно машини нафіг, порожній салон. Це ж на вулиці де машин купа їздить

ПОкажіть мені цю падлюку - зараз пальці попереламував би, щоб неповадно було!
ну може його хоч трохи заховати було треба? мій батько коли свій комп возить - ток ладе у багажник, а якщо інколи в салоні залишає - засовує під крісло, вер ітс сейф.
Outlander
23.12.2006, 18:04:22
Внимание вопрос:
Стоит ли брать "Kensington lock"? Он может спасти от "приделывания ног" ноуту, примотанному к батарее в общественном месте?
А том смотрю на свой Aspire-3100, и зрю в нем разъем для замочга оного.
NodDeat
29.12.2006, 14:21:03
(Outlander @ 23.12.2006, 16:04:22)

Внимание вопрос:
Стоит ли брать "Kensington lock"? Он может спасти от "приделывания ног" ноуту, примотанному к батарее в общественном месте?
А том смотрю на свой Aspire-3100, и зрю в нем разъем для замочга оного.
ну те, що я напишу ти і без мене додумаєшся. дивлячись, де ти користуєшся ноутом.
ясен перець, що для професіоналів цей замок не є перешкодою. Якщо він замикається на ключ - є відмички, якщо на код - теж є методи поламати. Та й перепиляти, незважаючи на матеріал, можливо, і ще не знаю, на скільки легко виламати його з кріплення на ноуті.
втім, це справа не 1 сек, і тому непомітно і швидко вкрасти стає складніше, тим паче, що поки що злодіїв, які спеціалізуються на ноутах, в нас нема, за непоширеністю останніх.
тим не менш, гадаю, можна сміливо залишати в авдиторії на парі або в бібліотеці чи в гуртожитку, якщо вийшов відлити. Щодо Пузатої Хаті чи трапезної - тут є більша небезпека, ну і т.д.
Дописано о 14 годині 21 хвилин 03 секундпо сабжу:
коплю бабки на Ацер:
http://www.tanienotebooki.pl/notebook_1057.htmlвідмовився від ідеї взяти проц Intel Core duo.
(ТщеВуфв @ 29.12.2006, 13:21:03)

по сабжу:
коплю бабки на Ацер:
http://www.tanienotebooki.pl/notebook_1057.htmlвідмовився від ідеї взяти проц Intel Core duo.
а скільки він в USD?
а чого відмовився від ідеї КореДуо??
він дешевший за цей?
http://matrix.ua/shop/?p_id=24058
NodDeat
5.01.2007, 21:40:23
(alf @ 3.01.2007, 19:42:11)

(ТщеВуфв @ 29.12.2006, 13:21:03)

по сабжу:
коплю бабки на Ацер:
а скільки він в USD?
а чого відмовився від ідеї КореДуо??
він дешевший за цей?
http://matrix.ua/shop/?p_id=24058приблизно 877 баксів (1 USD = 2.90 PLN) . Але він то гірший. А відмовився від Кор Дуо, бо коштує значно дорожче, а робити об"ємні обчислення на ноуті я не буду - для цього маю десктоп-компи.
Дописано о 21 годині 40 хвилин 23 секундхмм, ось цей ноут:
http://matrix.ua/shop/?p_id=22962Тільки на польській сторінці ґвинт 100Ґб, тому і виходить на 200 уо дорожчий
(ТщеВуфв @ 5.01.2007, 20:40:23)

хмм, ось цей ноут:
http://matrix.ua/shop/?p_id=22962Тільки на польській сторінці ґвинт 100Ґб, тому і виходить на 200 уо дорожчий
мля, приблизительно за 285 баксов можно купить usb'шный винт на 500 гиг, а того, что в ноуте для переноски минимальной инфы должно хватить