Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ноутбуки
Могилянський форум > Все, що нас цікавить > Комп’ютери і мережі
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Гeктор
Лично мне ноут помогал на парах и в учебных, и в развлекательных целях.
Когда лекция - нудота, а на Магистерке все они обязательны, то только шпиливо в генералов или исследование просторов интернета помогало. pray6.gif
Travelpest
(Гeктор @ 22.07.2007, 15:45:25) *

Когда лекция - нудота, а на Магистерке все они обязательны.

Кто сказал? blink.gif
НД
(!nF3rnuZ @ 20.07.2007, 16:14:41) *
1.Хватит пиарить макинтош, тут топ посвящен виндоуз-кампатибл компам

готуйся вбити себе
Mac є windows-compartible, оскільки й збудований на архітектурі Інтела, про що Barton i написав.
Наклейки для приїжджих Designed for Windows XP на ньому нема, це факт. Та й ставити вінду туди - ідіотизм, і все ж...

топ присвячений ноутам, їх теххарактеристикам, куди входить і ОС. А от обговорення конкретної проги на ноуті або траблам при юзанні - це офф-топ, це не support center - тре виділяти в іншу тему.

2.шоп пиарить макинтош надо создать тему про макинтош

Миша, что, совсем херово все? sad.gif

За логікоб, тоді слід створити окремий топ про кожну модель.

Barton,
та я людина не холліварна, сам колись заглядався на мак. У них є одна перевага - ОС "заточена" під залізо й такого слова як "драйвер" можна не знати. Однак, відповідно:
- в рази дорожчий
- вибір заліза менший
Гeктор
(Travelpest @ 23.07.2007, 13:17:57) *

Кто сказал? blink.gif

статут сраный
Travelpest
(Гeктор @ 23.07.2007, 14:41:06) *
(Travelpest @ 23.07.2007, 13:17:57) *
Кто сказал? blink.gif
статут сраный

hmm.gif На всех специальностях чтоли? А работать как? На 4 курсе все поотвыкали от того, чтобы на лекции ходить dead.gif
FBI
- в рази дорожчий

смотря с чем сравнивать..
НД
(FBI @ 24.07.2007, 21:45:21) *
- в рази дорожчий

що значить з чим? З ноутами інших фірм, але такої самої конфігурації.
Напр:
Core 2 Duo/1G RAM/120G HDD = 4779 PLN ~ 1700 USD
http://www.apollo.pl/store/show_detail/29/35414

аналогічні буки інших фірм в районі 1000
FBI
а, я думал в принципе если сравнивать мак с виндовскими буками
так тогда может быть
Barton
QUOTE(NodDeat @ 24.07.2007, 22:19:09) *
QUOTE(FBI @ 24.07.2007, 21:45:21) *
- в рази дорожчий
що значить з чим? З ноутами інших фірм, але такої самої конфігурації.
Напр:
Core 2 Duo/1G RAM/120G HDD = 4779 PLN ~ 1700 USD
http://www.apollo.pl/store/show_detail/29/35414
аналогічні буки інших фірм в районі 1000

це дещо утрований та підживлений міфом факт, хоча б тому, що аналогічних ноутів не запропоновано =)

ось швидке виключення, порівнянням з популярним брендом Samsung (до того ж в українському магазині, не польсокому biggrin.gif ):

Apple (http://nabook.com.ua/catalog/notebooks/Apple/):

Apple MacBook Pro MA609 - Intel® Core 2 Duo T7400 2160 MHz 15,4" 1024 Mb 120 Gb Dual DVD-RW 2.54 кг $2290

Samsung (http://nabook.com.ua/catalog/notebooks/Samsung/):

Samsung NP-X60CV03 Intel® Core™ 2 Duo processor T7200 2000 MHz 15,4" 1024 Mb 120 Gb Dual DVD-RW 2,48 кг $2350

Ситуація зберігається приблизно однаковою в усіх магазинах, а тому за потреби можу навести й інші приклади.

Хоча не сперечаюсь, з Acer, Asus або й Sony - є можливість зекономити, але в кращому випадку $300-$400, які в ідеальному світі для Microsoft чесний юзер витратив би на їхню розцякьковану ОС і ціна вийшла б приблизно рівною з Mac'ом. Але в той же час, Mac дарує кардинально better experience and feeling of what computers are, має одну з кращих операційних систем (в той же час, підтримуючи усі інші), стильний дизайн та, як на мене, якісніше виконання корпусу + надкусяне яблуко!!! biggrin.gif До того ж Apple наразі один з небагатьох виробників лептопів, що постачають своє обладнання з Dvorak layout (за проханням клієнта).

Mac для креативних людей, хоча б тому, що така річ, як Photoshop - оригінально робилась саме для нього і навіть сьогодні outperform вищезгаданий софт на Windows PC.

Можливо Україна ще й не доросла (хоча мені здається vice versa), а в США зараз глобальний рух на other side... Здебільшого задоволені pray6.gif
Andriy
QUOTE(Barton @ 25.07.2007, 06:55:23) *
Але в той же час, Mac дарує кардинально better experience and feeling of what computers are, має одну з кращих операційних систем (в той же час, підтримуючи усі інші), стильний дизайн та, як на мене, якісніше виконання корпусу + надкусяне яблуко!!! biggrin.gif До того ж Apple наразі один з небагатьох виробників лептопів, що постачають своє обладнання з Dvorak layout (за проханням клієнта).

Mac для креативних людей, хоча б тому, що така річ, як Photoshop - оригінально робилась саме для нього і навіть сьогодні outperform вищезгаданий софт на Windows PC.

Можливо Україна ще й не доросла (хоча мені здається vice versa), а в США зараз глобальний рух на other side... Здебільшого задоволені pray6.gif

це ж треба так вітчайдушно піарити. сподіваюсь це робиться за гроші smile.gif

Мак ноути мені не подобаються ринковим позіцюванням - "для ламерів" та закритістю технологій (хоча вже не так), да і просто дизайном. все ж звичайно краще мати вибір.
Barton
QUOTE(Andriy @ 25.07.2007, 09:02:45) *

це ж треба так вітчайдушно піарити. сподіваюсь це робиться за гроші smile.gif

в цьому є одна з переваг Mac - вчишся піарити, бо хочеться щоб й інші зрозуміли, яке це диво biggrin.gif

на YouTube, якщо в пошук задати Mac vs. PC чи за аналогією теж багато цікавого буде
НД
та ні, то не піар, бо всі користувачі маків сцуть від нього окропом - там дійсно багато цікавих рюшок, 3D-інтерфейс вилизаний і працює по-людськи, на відміну від вінди й лінукса, де поки що це просто показати, яка цяця.

Однак, ціна на мак починається з $2000, якщо самий такий ноут і планується купити, то є сенс на нього подивитися.

Мак ноути мені не подобаються ринковим позіцюванням - "для ламерів" та закритістю технологій (хоча вже не так), да і просто дизайном. все ж звичайно краще мати вибір.

ну вінда в принципі теж так позиціонується. Тіки у мака BSD-ядро і відповідні можливості. Щодо дизайну, білі ноути з білою клавою мені теж не подобаються, але я у Кракові бачив повністю чорний маківський ноут - нічогенько виглядав.
felicity
вже певний час користуюсь ноутбуком Acer Aspire 5051ANWXMi. в цілому, не погана машинка.
а загалом, без ноута могла би зовсім щасливо жити, але, на вимогу особливостей роботи, довелося купити. якби не робота, мені б цілком вистачило домашнього ПК.
Princess J
собираюсь выбирать ноут,зашла вот в темку...и ничего не поняла.Что же лучше обычный или мак и в чем отличие..и вообще.эх hmm.gif cry.gif
VITALIUS
Я тут для однієї знайомої ноут підбираю в межах 4000 грн. Конфігурацій хороших багато, але проблема в тому що бажано щоб була Win XP (будь яка), а зараз практично усюди ставлять Vista.

У мене таке питання: хтось щось може про неъ сказати, які там відмінності, недоліки, чи буде проблема із сумісністю софту і т.д.?

Дописано о 14 годині 15 хвилин 47 секунд
(Princess J @ 2.08.2007, 12:53:30) *
собираюсь выбирать ноут,зашла вот в темку...и ничего не поняла.Что же лучше обычный или мак и в чем отличие..и вообще.эх hmm.gif cry.gif
мені глибоко пофігу )) головне щоб конфігурації була класна, а всі ці понти мак не мак, тошиба перетошиба - мене взагалі не хвилюють ))
Andriy
Дописано о 14 годині 24 хвилин 56 секунд
QUOTE(Princess J @ 2.08.2007, 12:53:30) *

я б сказал "обычный мак" или что-то по-оригинальней smile.gif
FBI
У мене таке питання: хтось щось може про неъ сказати, які там відмінності, недоліки, чи буде проблема із сумісністю софту і т.д.?

для начала цитатка от знающего человека:

"Виста? да-а-а.. виста классно.. красиво.... запускаешь что-то, потом пол часа смотришь как она думает.. не.. не рекомендую"

таков был ответ на мой вопрос стоит ли брать висту

в многочисленных дискуссиях выяснялось что в ней еще много багов, совместимость только продукцией компаний-магнатов, и в принципе ничего хорошего кроме визуального оформления

потому "для работы" все-же лучше старый добрый ХР, по крайней мере в ближайшее время
MadDog

Конкретные требования к ноуту и бюджет, плз. После этого поговорим конкретнее.

Дописано о 14 годині 56 хвилин 26 секунд
(VITALIUS @ 2.08.2007, 13:15:47) *
Я тут для однієї знайомої ноут підбираю в межах 4000 грн. Конфігурацій хороших багато, але проблема в тому що бажано щоб була Win XP (будь яка), а зараз практично усюди ставлять Vista.

Поищи Асус Z99 на ХР. Они в магазинах ещё должны быть. За 800 уёв - идеальный аппарат.
VITALIUS
(MadDog @ 2.08.2007, 13:56:26) *
Поищи Асус Z99 на ХР. Они в магазинах ещё должны быть. За 800 уёв - идеальный аппарат.
Дякую, але ідеальний вріант за ці гроші ось цей - http://deshevshe.net.ua/laptop-samsung/sam...cteristics.html

Тобто саме ця модифікація R40

Пам'ять - 1 гіг
ХДД - 100 гіг
Процесор - 1,8 селерон - стандартний для цієї цінової категорії. (туріонам всяким не довіряю pardon.gif )

Ноут має бути це в пешу чергу для роботи smile.gif і цей саме такий. а в Асуса того екран 14, а треба шоб 15.4 smile.gif бо там проацвати з графікою треба буде, а також верстка сторінок

але на жаль кажуть що їх зараз вже не поставляють в Україну sad.gif Є R40+ абсолютно ідентичний за параметрами (окрім зовнішнього оформлення) але з Вістою ((
Barton
I suggest to purchase a Mac... With new Leopard system (UNIX 03 certified) you won't need anything else whatsoever!

There are only four major companies that have this UNIX certificate and it enables you to unleash the power of the open source community...

Plus Macs are the great combination of extreme user-friendliness and extreme power at the same time... You don't need to get deep to get Darwin (bash), and if you don't want to go into all these details - you just enjoy the simple-yet-powerful interface of Mac OS X wink.gif
MadDog
(VITALIUS @ 2.08.2007, 18:49:59) *
(MadDog @ 2.08.2007, 13:56:26) *
Дякую, але ідеальний вріант за ці гроші ось цей - http://deshevshe.net.ua/laptop-samsung/sam...cteristics.html
Тобто саме ця модифікація R40

Пам'ять - 1 гіг
ХДД - 100 гіг
Процесор - 1,8 селерон - стандартний для цієї цінової категорії. (туріонам всяким не довіряю pardon.gif )

Ноут має бути це в пешу чергу для роботи smile.gif і цей саме такий. а в Асуса того екран 14, а треба шоб 15.4 smile.gif бо там проацвати з графікою треба буде, а також верстка сторінок

але на жаль кажуть що їх зараз вже не поставляють в Україну sad.gif Є R40+ абсолютно ідентичний за параметрами (окрім зовнішнього оформлення) але з Вістою ((

А, ну мож быть, мож быть... Я просто самсунг как ноутбучную марку не воспринимаю, извини (у тебя ж самого вроде самсунг, да?) pardon.gif Экраны у самсунгов, особенно в этой ценовой категории, имхо, полное говно. А если знакомая собирается работать с графикой/вёрсткой, я бы обращал внимание на экран в первую очередь. Причём не только на диагональ, но и на качество цветопередачи, максимальную яркость и т.д. Так что, пожалуй, осмелюсь посоветовать всё же асус, но на этот раз 15.4". Например, вот этот. Но на такой стоит глянуть вживую. Не исключено, что экран как раз может быть поганым. Ибо память потом дорастить можно, винт тоже, а вот глаза сломать о плохую матрицу... Оно твоей знакомой надо? Вообще, иди-ка ты в Эверест, у них асусов много, можно там посмотреть-пощупать, а купить дешевле в инете. Заодно и на Деллы глянь, если, конечно, гробоподобный дизайн не отпугивает.
Да, спасибо, что сайт Дешевше.нет напомнил. Хороший сайт. Там на крайне привлекательные для меня машины очень интересные цены.
ПС: Цена в 4000 критична? Или мона ещё штучку денег добавить? Потому что тогда горизонты расширяются wink.gif
Miwka
А я себе вот такой хочю - http://deshevshe.net.ua/laptop-acer/acer_a...cteristics.html
Что скажите?Как ,кстати,эта фирма-Acer?Просто я знаю разные мнения.А сам никогда не юзал!
MadDog
(Miwka @ 2.08.2007, 19:39:52) *
А я себе вот такой хочю - http://deshevshe.net.ua/laptop-acer/acer_a...cteristics.htmlЧто скажите?Как ,кстати,эта фирма-Acer?Просто я знаю разные мнения.А сам никогда не юзал!

Возьми за эти же деньги Делл или Асус. Может, конфигурация будет послабее, зато качеством изготовления и матрицей останешься доволен. Или НР. Но, слышал, НР в последнее время делают у нас. Стоит ли его брать, вот в чём вопрос? hmm.gif
VITALIUS
(MadDog @ 2.08.2007, 19:23:02) *

А, ну мож быть, мож быть... Я просто самсунг как ноутбучную марку не воспринимаю, извини (у тебя ж самого вроде самсунг, да?) pardon.gif Экраны у самсунгов, особенно в этой ценовой категории, имхо, полное говно. А если знакомая собирается работать с графикой/вёрсткой, я бы обращал внимание на экран в первую очередь. Причём не только на диагональ, но и на качество цветопередачи, максимальную яркость и т.д. Так что, пожалуй, осмелюсь посоветовать всё же асус, но на этот раз 15.4". Например, вот этот. Но на такой стоит глянуть вживую. Не исключено, что экран как раз может быть поганым. Ибо память потом дорастить можно, винт тоже, а вот глаза сломать о плохую матрицу... Оно твоей знакомой надо? Вообще, иди-ка ты в Эверест, у них асусов много, можно там посмотреть-пощупать, а купить дешевле в инете. Заодно и на Деллы глянь, если, конечно, гробоподобный дизайн не отпугивает.
Да, спасибо, что сайт Дешевше.нет напомнил. Хороший сайт. Там на крайне привлекательные для меня машины очень интересные цены.
ПС: Цена в 4000 критична? Или мона ещё штучку денег добавить? Потому что тогда горизонты расширяются wink.gif

Так, в мене Самсунг R50 (cv02 - із Пентіумом на 2 Гг), у грудні 2005-го купував, тобто безжалісно юзаю вже більше півтора роки, тягую по всім потягам, морям і т.д. ))

Щодо бюджету то можлив і до 5 можна буде підняти стелю, але це якщо ну дуже приваблива конфігурація буде )) бо взагалі розраховувала людина десь на 3,5 тис smile.gif

Щодо якості зображення, то не знаю. А чим там справді відрізняються? Хіба на весь ряд R40 чи на мій старий з ряду R50-х різні дисплеї ставлять? це ж не дуже зручно, навіть для вробника hmm.gif

Щодо моделі Асус яку ти порадив то я справді серед інших обрав і її коли шукав різні варіанти smile.gif

Щоправда зіткнувся ще з однією його варіацією A6Rp-C440S58HWW - http://deshevshe.net.ua/laptop-asus/asus_a...cteristics.html

Але пропозиція від самсунга просто виглядає більш привабливою ))

ще були варіанти Toshiba Satellite L30-10X http://deshevshe.net.ua/laptop-toshiba/tos...cteristics.html - але тут мінусів два: Віста та всього 2 usb порта...
Miwka
(MadDog @ 2.08.2007, 19:49:57) *
(Miwka @ 2.08.2007, 19:39:52) *
А я себе вот такой хочю - http://deshevshe.net.ua/laptop-acer/acer_a...cteristics.htmlЧто скажите?Как ,кстати,эта фирма-Acer?Просто я знаю разные мнения.А сам никогда не юзал!
Возьми за эти же деньги Делл или Асус. Может, конфигурация будет послабее, зато качеством изготовления и матрицей останешься доволен. Или НР. Но, слышал, НР в последнее время делают у нас. Стоит ли его брать, вот в чём вопрос? hmm.gif

Жаль просто хорошие конфигурации терять,за эти деньги ни Асус,ни НР с,например,гигом оперы не взять.Просто не люблю там за имя и бренды переплачивать!
Slivka
Самсунг Х11 - все хорошо и всем вроде довольна...кроме батареи, ну уж очень быстро садится...хотя за те деньги, что он стоит, и расчитывать на что-то лучшее не стоило наверное.
Travelpest
У меня на асусе батарея полностью разряжается за 1:40 (без игр). Это нормально? (проц амдшный 2.0 Ггц). Хотел купить батарею помощней - оказалось для этой модели их вообще НЕТ (т.е. в продаже есть, но с такими же MAh).

P.S.: У меня A6KT
FBI
(Travelpest @ 2.08.2007, 21:56:07) *
У меня на асусе батарея полностью разряжается за 1:40 (без игр). Это нормально? (проц амдшный 2.0 Ггц). Хотел купить батарею помощней - оказалось для этой модели их вообще НЕТ (т.е. в продаже есть, но с такими же MAh).

для среднестатистического ноута чуть ниже среднего, но в принципе нормально

сколько у твоей батареи мАч?
Travelpest
(FBI @ 3.08.2007, 12:13:09) *

4400
FBI
(Travelpest @ 3.08.2007, 12:36:30) *

4400

хм, как-то странно.. на моем IBM"е 2500 и он 2 часа где-то может продержаться, наверное дело в енергопотреблении (гениальная мысль, хехеsmile.gif) попробуй покопаться в настройках, снизить яркость екрана и т.п. hmm.gif
Travelpest
(FBI @ 3.08.2007, 22:37:17) *

4400

хм, как-то странно.. на моем IBM"е 2500 и он 2 часа где-то может продержаться, наверное дело в енергопотреблении (гениальная мысль, хехеsmile.gif) попробуй покопаться в настройках, снизить яркость екрана и т.п. hmm.gif

Это все в Асусе есть в большом ассортименте - разные режимы энергопотребления. Уменьшается напряжение ядра процессора, понижается яркость екрана, и все это можно сделать нажатием пары клавиш, но реальная экономия - около 10 минут hmm.gif
Miwka
(Travelpest @ 3.08.2007, 22:56:55) *
(FBI @ 3.08.2007, 22:37:17) *

4400

Это все в Асусе есть в большом ассортименте - разные режимы энергопотребления. Уменьшается напряжение ядра процессора, понижается яркость екрана, и все это можно сделать нажатием пары клавиш, но реальная экономия - около 10 минут hmm.gif

Возможно просто износилась батарейка уже,может стоит менять батаею,если возможно,или ноут!
alf

? а это шо?
http://hotline.ua/tx/samsung_r40plus_np-r40xy09
http://hotline.ua/tx/samsung_r40_np-r40k00c

Дописано о 02 годині 28 хвилин 00 секунд
(Niks @ 20.07.2007, 16:25:55) *
Не подскажете - понадобиться ли ноут на програмной инженерии? smile.gif Именно на парах? или можно забить и не тратить бабос?

Вообще глаз лежит на МакБук, темболее скоро новая макось 10.5.0 выйдет - эт будет жесть, либо на асус в приблизитльной ценовой категории)))

мля, и где вы только деньги берете на 1 курсе? huh.gif
Dea
питання(не сильно вумне, але важливе):

чи можна до ноутбука підключити ще один системний блок і щоб вони разом пахали душа в душу?
тільки так, щоб обійтись без електропили, молотка, зварювального апарату і болгарки...
НД
(CrazyButLazy @ 31.08.2007, 11:12:05) *

чи можна до ноутбука підключити ще один системний блок і щоб вони разом пахали душа в душу?
тільки так, щоб обійтись без електропили, молотка, зварювального апарату і болгарки...

питання незрозуміло. Ти хочеш використати ноут в якості розетки для системника? Чи з'єднати їх в одну локальну мережу?
Dea
(NodDeat @ 31.08.2007, 11:40:31) *
(CrazyButLazy @ 31.08.2007, 11:12:05) *

питання незрозуміло. Ти хочеш використати ноут в якості розетки для системника? Чи з'єднати їх в одну локальну мережу?

я хочу зробити щось схоже на два ядра, які будуть працювати не як одне, а як два окремі компи. і відображатися це все теоретично мало б на дисплеї ноутбука. із іт посібл?
FBI
кажется я понял вопрос, она хочет из компа и ноута сделать одно целое, с предполагаемым результатом "супер-мощной машины"

насколько мне известно без извращенного ума и аппаратного вмешательства это маловероятно

но есть так зв. док-станции, и тогда ноут можно использовать формально как системник, то есть к таким станциям подключается вся периферия, а ты когда приходишь, лишь одним махом одеваешь ноут на станцию и все сразу подключено (чтоб не втыкать по проводочку, да и не факт что разъемов хватит)
Dea
(FBI @ 31.08.2007, 11:45:06) *
кажется я понял вопрос, она хочет из компа и ноута сделать одно целое, с предполагаемым результатом "супер-мощной машины"

ну супер-потужності там не планується, мені просто треба дві окремі машини об"єднати, але не по принципу локалки..
НД
Зробити кластер чи що? Працювати така хрінь буде повільніше, ніж кожен комп окремо, бо чим би їх не з'єднати, багато буде часу йти на взаємодію між машинами. Та й під віндою це складно/нереально зробити.

Тому краще з'єднати обидва компи мережевим/USB кабелем, щоб юзати вінчестери обох.

Або встановити на десктопі термінальний сервер, а з ноута до нього приєднуватись. Тіки нафіга?
Dea
Нада, Юра, нада..

Та ладненько, дякую за поради smile.gif
Дрянь
Оце я провтикала. Подумала, что опрос касается того, какой ноут юзаете вы...
А оказалось, тут про мячты...
Раньше наибольшее число позитивных отзывов слышала о Тошибе.
Сейчас тенденции таковы, что НР - впереди.
Ну а юзаю я Acer Aspire. Многие говорят - говнище, но по соотношению цена/качество - впоряде. Пока, матюков в его сторону я не употребляю!
НД
Многие говорят - говнище, но по соотношению цена/качество - впоряде. Пока, матюков в его сторону я не употребляю!

ті, хто так кажуть, тримали його в руцях? Чим вони обґрунтовують то? Нормальний бюджетний ноут, ІМХО, для офісної роботи цілком годиться, для дизайну може панелька не дуже бути.
WE:Fln
От є 5000 грн і великий вибір.
Хтось може підсказати, яка принципова різниця між ноутами Acer , Asus, НР з однаковими параметрами?
(цікавлять більше мультимедійні ноути)
НД
(<kaltar> @ 31.08.2007, 19:32:48) *
Хтось може підсказати, яка принципова різниця між ноутами Acer , Asus, НР з однаковими параметрами?

- монітор - в них розбирається MadDog, а для мене всі на вигляд однакові,
- дизайн - розташування USB-портів, їх кількість, інші порти, розташування клавіш і колонок - кому як зручніше, додаткові клавіши - у мене є три кнопки для вимкнення звуку і дві - регулятор гучності - я з них прусь. Тачпед - я от не знаю, це тільки у мого HP є область скроллу, чи це зараз стандарт усіх сучасних ноутів, але штука мегазручна (мишу з колесом сидячи на ліжку неручно юзати, напр.)
- ціна. півроку тому в HP була найдешевша пропозиція з усіх ноутів тієї конфігурації, яка мене цікавила.
- може відрізнятися термін гарантії.
VITALIUS
Шо вибрати? )
Samsung R40 (XY09) http://matrix.ua/shop/?p_id=27394
Toshiba Satellite L40-13G http://matrix.ua/shop/?p_id=28371

у першого на ХДД 120 Гб, а от у Тошиби - 80 Гб,
у Самсунга до того ж більше на один ЮСБ порт

але тошиба коштує на 65 баксів дешевше і там стоїться Віста Хоум Преміум, а на Самсунгу - Віста Хоум Бейсік
Dance
(VITALIUS @ 2.09.2007, 19:21:47) *
Шо вибрати? )
Samsung R40 (XY09) http://matrix.ua/shop/?p_id=27394Toshiba Satellite L40-13G http://matrix.ua/shop/?p_id=28371
у першого на ХДД 120 Гб, а от у Тошиби - 80 Гб,
у Самсунга до того ж більше на один ЮСБ порт

але тошиба коштує на 65 баксів дешевше і там стоїться Віста Хоум Преміум, а на Самсунгу - Віста Хоум Бейсік

Я б самсунг брав,але ти дуже дорогий магазин знайшов. rozetka.com.ua
Краще АСУС чи ДЕлл пошукай твоїх параметрів
Barton
Samsungs are vaguely overpriced...
boy.scout
Кілька годин тому привезли Toshiba Satellite A200-14E up.gif Як на мене, стильна й вельми функціональна одиниця))
alf
кто-нибудь может что-то сказать об ASUS A8Sc (A8Sc-T730S1CGAW) ?
Niks
(alf @ 23.09.2007, 15:09:01) *
кто-нибудь может что-то сказать об ASUS A8Sc (A8Sc-T730S1CGAW) ?

Юзал совсем недавно на протяжении 4 часов.... скажу, что первое впечатление: "Ну ниху@ж себе", вполне себя оправдывает... правда он около полторушки денег стоит. Если тебе фиолетово на екран 14" и устраивает цена - то бери, не пожалееш. Правда вот я сидел с розетки - сколько он держит батарею не знаю.

+1, ищу себе по такойже цене...скажу сразу, что хочу туриончик =) пока из всех вариантов то что нравится больше всего:
вот есть за 1200 http://mobility.net.ua/notebook/view/1131/ - классная машинка
и за 888 http://www.mobitrade.ua/Acer-Aspire-5101AWLMi-LXAX80X121.htm - правда дизайн мне его не очень прет.. sad.gif
.