Рибосома,а АйПод последнего поколения сколько стоит в Таивани? Маленький оффтоп
Feniks
28.12.2005, 18:57:33
Sony Vaio. Користуюся давно, але й досі комп на рівні. Рекомендую.
Рибосома
29.12.2005, 14:43:54
QUOTE(alf @ 28.12.2005, 23:47:41)
так разные ж батареи есть

с нормальной батареей, понятно, что может чуть ли не в 2 раза дороже стоить

Не, так у всех Ацеров, которые я видела, батареи на 58 мин (на них наклеечки есть, где это написано). А можно ли мощнее купить к Ацеру, так наверное можно, только зачем это делать? В Асусы, кстати, обычно по 2 батареи входит в комплект, на 2 часа и на 4.
2 Инф: не знаю на счет АйПодов, но думаю точно девешле чем в Киеве. Тут МП3 на гиг уже за 50 баков купить мона, если не дешевле уже.
В принципе,АйПод 5 поколения,самый новый, на 30гб,в Америке -300сы. А у нас - (даже боюсь говорить) ...что-то приближающиеся к 500
QUOTE(Рибосома @ 29.12.2005, 14:43:54)
QUOTE(alf @ 28.12.2005, 23:47:41)
так разные ж батареи есть

с нормальной батареей, понятно, что может чуть ли не в 2 раза дороже стоить

Не, так у всех Ацеров, которые я видела, батареи на 58 мин (на них наклеечки есть, где это написано). А можно ли мощнее купить к Ацеру, так наверное можно, только зачем это делать? В Асусы, кстати, обычно по 2 батареи входит в комплект, на 2 часа и на 4.
это ты говоришь о каких-то внешних батареях?
кстати, не факт, что всеми батареями и ноутами, которые ты видела, ограничивается их ассортимент
Рибосома
30.12.2005, 08:11:19
QUOTE(alf @ 29.12.2005, 21:03:51)
это ты говоришь о каких-то внешних батареях?
кстати, не факт, что всеми батареями и ноутами, которые ты видела, ограничивается их ассортимент

Я не сильна в классификации батарей к ноутам, но это по-моему внешняя. Вот на ней написано removable battery pack. Ясно, что ноутов тьма тьмущая, просто здесь все буквально завалено ноутами Ацера и Асуса, так вот у Ацера все ноуты с наклейкой "батарея 58 мин". Я кстати в том числе и поэтому Ацер не купила.
2 Инф: ничего не могу сказать. Такие дорогие и бесполезные игрушки меня пока не интересуют (тьху-тьху!)
кыцька в кедах
4.01.2006, 11:13:19
QUOTE(Ivan Baboshyn @ 28.12.2005, 13:55:33)
off/
Мій вибір - КПК!

кпк - это отдельный разговор... как по мне, так это и не комп вовсе, книжка да фотоальбом - всего-то...
Van Baboshyn
4.01.2006, 12:15:13
QUOTE(кыцька в кедах @ 4.01.2006, 09:13:19)
кпк - это отдельный разговор... как по мне, так это и не комп вовсе, книжка да фотоальбом - всего-то...

Не книжка, а бібліотека в кишені. З такою штукою набагато приємніше жити
А лептопи - здоровенні! Не розумію, яка різниця між ними і десктопами. Крім того, що дорожчі.
QUOTE(Ivan Baboshyn @ 4.01.2006, 12:15:13)

А лептопи - здоровенні! Не розумію, яка різниця між ними і десктопами. Крім того, що дорожчі.
mobilty, звісно + UPS
Hell'hound
6.01.2006, 18:21:16
Розкажіть,будь ласка,враження від користування вай-фаєм у 4-му корпусі,ато маю вже ноутбук з вай-фай адаптером,не хотілося б щоб він без діла простоював
Чи тягне воно із 3-го поверха 4-го корпусу? Взагалі,яка специфіка користування бездротовим інетом,ато я ні разу не юзав
кыцька в кедах
6.01.2006, 18:29:00
QUOTE(Ivan Baboshyn @ 4.01.2006, 13:15:13)

ну я же утрирую

)) мдя... штука приятная...
шимон
6.01.2006, 20:06:21
наманий вай-фай.
тягне на 4му, 3му, 2му, частково 1му і на плацу, швидкість порядка 200-300 кб, специфіка... ну ставиш у біосі вайфай адаптер на он і він сам знайде мережу. ну власне їх дві мережі, обирай кмбс і буде тобі щастя.
Hell'hound
6.01.2006, 20:34:00
NodDeat
6.01.2006, 22:01:45
QUOTE(шимон @ 6.01.2006, 21:06:21)
наманий вай-фай.
тягне на 4му, 3му, 2му, частково 1му і на плацу, швидкість порядка 200-300 кб, специфіка... ну ставиш у біосі вайфай адаптер на он і він сам знайде мережу. ну власне їх дві мережі, обирай кмбс і буде тобі щастя.
дик кмбс запаролило вай-фай свій, чи вже ні?
Hell'hound
6.01.2006, 22:20:00
QUOTE(NotDead @ 6.01.2006, 23:01:45)
QUOTE(шимон @ 6.01.2006, 21:06:21)
наманий вай-фай.
дик кмбс запаролило вай-фай свій, чи вже ні?
так так,до речі,я на це і натякав коли питав про специфіку
Невже безпарольний???
Щоправда,я колись притягнув ноут на 4 поверх 4корп.,розкрив і ввімкнув його,так мене зразу ж почали виганяти,мотивуючи тим,що я буду красти інет.І так декілька разів(хоч вай-фай адаптера у мене тоді не було
)
То що,може дійсно безпарольний?
А там свій трафік контролюють?Логи мабуть якісь ведуться ж?
шимон
6.01.2006, 22:31:32
коли я там востаннє був (10.12.2005) паролю не було. думаю, якщо ти не качатимеш одночасно три фільми нічого страшного вони тобі не зроблять
Купил себе новый ноут: ИБМ Синкпад 240. Привлек его малый вес -- 1кг и малые габариты. Ноутбуков, меньше чем этот, я не видел. Обошелся мне он в $330.
QUOTE(Ivan Baboshyn @ 28.12.2005, 12:55:33)
В принципе да. Если бы можно было иметь только ноук XOR кпк, я б выбрал кпк. Но а так -- зачем себя ограничивать : )
шимон
10.01.2006, 21:45:44
QUOTE(RЯ @ 10.01.2006, 18:47:52)
Купил себе новый ноут: ИБМ Синкпад 240. Привлек его малый вес -- 1кг и малые габариты. Ноутбуков, меньше чем этот, я не видел.
Обошелся мне он в $330.???
MadDog
10.01.2006, 23:53:18
Навэрна, юзаный быль!
ну да. впрочем мне-то какая разница девственник он или нет? кстати там еще есть
Hell'hound
11.01.2006, 16:18:29
QUOTE(RЯ @ 11.01.2006, 12:06:05)
ну да. впрочем мне-то какая разница девственник он или нет? кстати там еще есть
а параметри його напишеш?
cel400, 128M, 12Gb, 10",standartnye porty. FDD i CD konechno net, t.k. tolshina booka - 1 diujm.
Теперь вот продаю свой старый notebook: P2-266 с 380МБ RАМ, 8GB HDD, 14". Может кто тут захочет купить? Для бонетовцев специальная цена -- $160
Рибосома
11.01.2006, 20:11:54
QUOTE(RЯ @ 10.01.2006, 12:47:52)
Купил себе новый ноут: ИБМ Синкпад 240. Привлек его малый вес -- 1кг и малые габариты. Ноутбуков, меньше чем этот, я не видел. Обошелся мне он в $330.
Шото оч девешо для такого маленького ноута. Характеристики канэшна не фонтан, но все равно дешево уж слишком. А кто продает-то?
QUOTE(Рибосома @ 11.01.2006, 20:11:54)
Характеристики канэшна не фонтан
Звыняйте, модели термоядерных реакций на нотебуке я не моделирую и в 3D игры не играю, так что мощный, но сильно жрущий батарею и греющийся процессор, мне ни к чему
QUOTE(Рибосома @ 11.01.2006, 20:11:54)
Шото оч девешо для такого маленького ноута. А кто продает-то?
Интернет-барахолки. Пару раз в месяц на них проскакивают очень выгодные предложения. Вон сканер себе за 30гривен тоже так недавно купил, а КПК, мобильников и карт памяти уже не один десяток за прошлый год сменил (барыжничал -- продавал на десятку-другую дороже, чем купил, а себе покупал чуть получше). Только 1 раз прокололся с бэушной техникой -- с принтером: купил, а он перестал работать.

Принтер стоил мне 20 гривен.
one.team.city.dream
12.01.2006, 15:45:01
звичайно що Соні це класно! Самсунь та ЛГ (особливо друге) - це = китайський "noname". В мене HP (Compaq 90-ої серії nx з процесором P4-2,8). Півтора роки тому (навіть більше здається), коли його купував - був одним з суперових-пуперових, зараз - не знаю, думаю, ще трохи тримається на рівні. На разі - зауважень нема!
В Гамериці - дешево, в нас - дорого, хоча якщо брати без посередників прямо в тих хто поставляє їх в нашу країну (контрабасом чи офіційно) - буде досить дешево.
Наші Версія etc. (сьогодні ноути клепають 30% компутерових ферм, точніше тільки складають) - буде дешево, але то підходить не для всіх. Тільки для тих хто живе за принципом "народ потребує дешевого". Крім того, гарантійний сервіс досить слабо розвинутий. так є
Детский ноутбук за 100 баксов. Американтсы решили делать своих детей уже сразу того...
http://laptop.media.mit.edu
шимон
20.01.2006, 11:29:40
а що за ручка збоку? її крутити треба?
OliaX
2.04.2006, 00:35:24
Положила четвертое очко в копилку Тошибы.
если бы было дофига денех - взяла бы АСУС. Среди виденного мной - лучшее. Правда, есть еще Маки... но это совсем для буржуев.
И, Несмотря на распространенную классификацию
Асер - ацтой
Самсунг- такой же ацтой
Тошиба - ну тоже ацтой,
я своей довольна, впрочем как и виденными\юзанными самсунгами, об асерах не знаю.
За весьма небольшие (в мире ноутбуков конечно же) деньги у меня ноут с вайфаем, средним процем, хорошим винтов и зеркальной матрицей, в 15,1*
Расстраивает наличие всего 3 ЮСБ, но, как показывает практика, их пока что хватает.
Кстати, неожиданно - скроллер на тачпеде

)
И другое не менее неожиданное (разочарование) - неполная клава - правого контрла нет, может, еще чего-то, но уже привыкла.
В остальном довольна и, гграждане, владельщики Тошиб (вероятно покрйче моей) - У КОГО-ТО ЕСТЬ ИНСТАЛЛЯЦИОННЫЙ ДИСК С РУССКОЙ ПРО ВИНДОЙ ПОД ТОШИБУ?
Возьму в прокат за шоколадку
pogart
2.04.2006, 01:10:33
ПДА фарева! Особливо 640х480 іг ХП 4700. Дочекаємся ВінМоб 5.0 у нормальному виконанні
шимон
2.04.2006, 08:50:35
будет тебе винда
one.team.city.dream
2.04.2006, 12:06:13
QUOTE(OliaX @ 2.04.2006, 01:35:24)
У КОГО-ТО ЕСТЬ ИНСТАЛЛЯЦИОННЫЙ ДИСК С РУССКОЙ ПРО ВИНДОЙ ПОД ТОШИБУ?
фраза "вінда
ПОД ТОШИБУ" не дає тобі можливості класифікувати ноутбуки на погані і ацтойні...
wookie
2.04.2006, 12:51:14
Був в мене колись Vaio з 17" монітором. Придбав ще в Америці за гроші програми Маскі. Кажу Вам, не купуйте Sony - матриця дуже погано тримається. Вона на моєму лепі і полетіла. І потім запчастини на Vaio не знайдеш.
Тому найоптимальніший вибір - це IBM або Toshiba.
victorius
2.04.2006, 13:11:19
Та соні і панасонік, якщо не розглядати надтонкі, то взагалі для пантьорства. Зкажені гроші не зрозуміло за що.
wookie
2.04.2006, 13:18:35
Alienware конєшно рулить =)
OliaX
2.04.2006, 13:26:48
фраза "вінда ПОД ТОШИБУ" не дає тобі можливості класифікувати ноутбуки на погані і ацтойні...
если мы с вами друг друга правильно поняли, то фраза "винда под тошибу" подразумевала наличие с той виндой пакета необходимых драйверов и примочек, которые свойственны только дискам, которые идут вместе с Тошибами. Никакой классификации я _этой фразой_ не проводила.
А еще нашла интересный "недостаток" в своем ноуте - у меня надпись "тошиба" под монитором - блестящая наклеенная. Так вот именнов том месте почему-то очень нагревается, и надпись грозится отвалиться, вот смешно-то будет.
А вообще, сейчас Фуджицу-Сименс еще неплохие ноуты производит, судя по рассказам тех, у кого я брала ноут.
KISSLOTNIY
2.04.2006, 13:57:02
Купив собі Samsung R-50 CV02 - це була наптужніша на той момент конфігурація цієї серії:
http://www.discomp.ru/index.php?page=26&te...e=102&tovar=346Почитайте там опис ще під параментрами.
Шукав саме його. десь кілька місців чекав на появу на ринку ноту саме з такою конфігурацією, щоб мене влаштовувало все і було все що мені тре і в належній кількості та якості та ще й по нормальній ціні
Купив його буквально на шару в сітікомі десь за 7 тисяч. Чому на шару? А тому що в усіх інших ДКТ всяких, Юнітредах і т.д. він був від 10 до 12 тисяч в той час! Це був кінець грудня.
Одним словом задоволений абсолютно всім. Єдине що хіба шо хотілося б гвинт не 60 гб, а хоча б 80, а в ідеалі 120 Гб. А так все нормал
victorius
9.04.2006, 01:28:56
А в мене на моєму асері аспаері 1692 парадоксальна ситуація виходить. Коли я граюся в НФС Мост Вонтед, то відуха (Радеон х700) не гальмує навіть на максимальних налаштуваннях (при тому, що пам'яті лише 64), проте сама система пригальмовує. Особливо на початку race events, на поворотах і коли щось збиваєш.
А система: Дотан 740 (1,73), вінт -- 80ГБ (РПМ - 4,200), рем -- 512 МБ.
Взагалі у мене комп страшно гальмує, якщо одночасно відбуваються два процеси і принаймні один з них дуже ємкий. Наприклад при записуванні диска до ноута взагалі можна не підходити. Або при переписуванні по локальній мережі. Це у мене одного такі трабли чи це характерно для всіх ноутів на цій платформі.
Тож моєю мрією ідіота є двоядерний ноут. Тільки от ціни на них трохи високі. Дешевших за 1800 немає. Побачимо, що буде через півроку. Але в мере таке відчуття, що це так і залишеться тільки моєю мрією ще досить довгий час
MadDog
9.04.2006, 02:08:35
QUOTE(victorius @ 9.04.2006, 01:28:56)
А в мене на моєму асері аспаері 1692 парадоксальна ситуація виходить. Коли я граюся в НФС Мост Вонтед, то відуха (Радеон х700) не гальмує навіть на максимальних налаштуваннях (при тому, що пам'яті лише 64), проте сама система пригальмовує. Особливо на початку race events, на поворотах і коли щось збиваєш.
А система: Дотан 740 (1,73), вінт -- 80ГБ (РПМ - 4,200), рем -- 512 МБ.
Взагалі у мене комп страшно гальмує, якщо одночасно відбуваються два процеси і принаймні один з них дуже ємкий. Наприклад при записуванні диска до ноута взагалі можна не підходити. Або при переписуванні по локальній мережі. Це у мене одного такі трабли чи це характерно для всіх ноутів на цій платформі.
Тож моєю мрією ідіота є двоядерний ноут. Тільки от ціни на них трохи високі. Дешевших за 1800 немає. Побачимо, що буде через півроку. Але в мере таке відчуття, що це так і залишеться тільки моєю мрією ще досить довгий час

Ну вот вам и Ацеры... На Соне такого и близко не будет. Так что не понты все это, ой не понты. Да что так Сони! Даже на наибюджетнейших Асусах я такого не встречал (при этом аппараты стоят немного дороже Ацеров).
Хотя... может, это просто у твоего ноута такие проблемы. Попробуй в сервис ихний обратиться. Авось что скажут.
Кста, недавно узнал, Асус ноутбуки Вайо для Сони собирает. А сегодня прочитал на 3dnews.ru, что уже и Маки i-book Асусом собираться будут.
victorius
9.04.2006, 13:15:04
Ну вот вам и Ацеры... На Соне такого и близко не будет
Ти про що конкретно? Про НФС (дуже сумніваюсь, бо базові соні і асуси дуже далекі за своїми характеристиками від мінімальних для цієї гри) чи про кілька процесів одразу? Якщо кілька процесів одразу, то я спробую провести досвлід з Асусом при переписуванні по мережі.
А те що Асуси не на багато дорожчі від Асерів -- то сумнівне твердження. Навіть слабший Асус, коли я купував свій Асер коштував помітно дорожче. Зараз ситуація змінилася. Ціни на Асуси вже ледве не нижчі. До речі Асусівський дуал кор з нормальною відюхою, якщо то не помилка на сайті, я знайшов за 1550уо. Це не може не радувати.
MadDog
9.04.2006, 15:34:06
Ти про що конкретно? Про НФС (дуже сумніваюсь, бо базові соні і асуси дуже далекі за своїми характеристиками від мінімальних для цієї гри) чи про кілька процесів одразу?
Именно про несколько процессов. У них (во всяком случае, у тех моделей, которые я видел) с многозадачностью все в порядке.
Относительно цены - если брать самый дешевый Ацер - это где-то 3300-3500, аналогичный Асус - ок. 4000 грн. Разницу в 500-700 грн. принципиальной при покупке даже недорогого ноута не считаю. Кроме того, учитывай качество комплектухи, удобство работы, дизайн, емкость батареи, а также большой опыт конструирования машин для других, совсем небедных компаний (вышеупомянутые Вайо для Сони и Ай-буки для Эппл). Собственно поэтому я бы доплатил и купил Асус.
victorius
9.04.2006, 22:24:53
Ну про дизайн не треба. Мене наприклад нудить від дизайну асусів і подобається дизайн Асерів. При тому не мені одному, а й іншим людям при тому точно незаангажованим (ті хто взагалі не мають ноут, або мають не Асер). А про зручність роботи і комплектацію я мовчу. У Асусів нема хот кі, щоб увімкнути тач пад. Пам'ятаю мій друг якось забув мишку і у нього був вимкнений тач пад. Ми довго гралися, щоб увімкнути.
А взагалі щодо зручності роботи не сильно розумію чим ноути взагалі можуть так сильно відрізняються. Єдине, що спадає на думку це хот кі та якісь специфічні утиліти. Як раз з цим у Асерів проблем нема.
Акумулятор у мене нічим не гірший, ніж у Асусів: 4400 мАг. До речі він так зроблений, що може бути замінений на акумулятор більшого обсягу, що непердбачено моделями (принаймні початковими) Асуса.
До речі про популярність. Найпопулярнішими з тих ноутів, що я бачив у студентів Академії це: 1. Асери при тому безперечно, 2. Асуси. Далі HP і Toshiba.
MadDog
9.04.2006, 22:54:02
ОК, дизайн - дело вкуса. Хотя многие из моих знакомых плюются как раз от Ацеров и нахваливают Асусы (при том также те, которые либо ноутов вообще не имеют, либо у них не Асус и не Ацер).

Теперь про удобство работы - у Ацера мне жутко не нравится клава - ну неудобно и все тут. Правда некоторые бюджетные Асусы тоже не без греха - УСБ-порты с левой стороны, что неудобно правшам при подключении мыши.
Про комплектуху - не знаю, что там стоит в Ацерах (может, кста, те же асусовские матери и видяхи), но уверен в Асусовских машинах - у них своя комплектуха, а она уже давно зарекомендовала себя как очень неплохого качества (у самого видео Асус, у многих знакомых другая комплектуха - Асусовская, начиная от матерей и заканчивая приводами). Кроме того, как я писал, Асус собирает машины для небедных компаний Сони и Эппл - не просто так ведь...
Аккумуляторы, по-моему, и у Асусов идут сменные - на 2 и 4 часа. Но здесь я не уверен точно, ибо сам не являюсь владельцем ноута (ни Асуса, ни Ацера, ни Сони, ни чего другого). О емкости аккумулятора у Асусов что-то Рибосома писала, лучше у нее узнать.
А популярность Ацеров и Асусов понятна - у них самые недорогие бюджетники при прочих равных с остальными ноутами (имею ввиду б.-м. качественные машины, а не наше/российское гуано). Я, когда накоплю денег на бюджетный ноут, явно Асус возьму. Не стоял бы вопрос о цене, брал бы скорее Сони (хотя и на дорогие Асусы пристально посмотрел бы).
victorius
9.04.2006, 23:26:21
Не знаю, який би я брав бюджетник, але я вибирав з середнього класу і тоді ціна аналогічного Асуса була значно більша. Про соні я взагалі мовчу. Вони вазагалі ледве не на тисячу доларів були дорожчі з аналогічною комплектацією.
А компанія Асер взагалі перша неамериканська компанія з комп'ютерного обладнання, яка змогла потрапити до першої десятки за продажами в США. До того ж майже за рік з аутсайдера потрапила у середнячки ринку ноутбуків за продажами. І здається обігнала в тому числі твою улюблену Соню і нализилася до Асуса.
Взагалі я поважаю фірму Асус, але не вважаю, що я помилився коли вибрав свій ноут, купивши Асер, а не Асус.
MadDog
9.04.2006, 23:40:55
И где я говорил, что ты ошибся? Я уважаю твой выбор. Если тебя Ацер всем устраивает, юзай на здоровье. Лично я к Ацерам вообще нейтрально отношусь.
Ну а Сони вообще не компьютерная компания, как ты понимаешь, а с гораздо более широким охватом рынка электроники. Так что Вайо - это лишь одно из направлений японцев (хотя и очень перспективное) и Сони может себе позволить не делать дешевых аппаратов. Дорого, но качественно - во всяком случае, о проблемах с Вайо, кроме случая, описанного на бонете, я не слышал. Правда, б.-м. серьезные ноуты у Сони начинаются тысяч так с 8,5 (сопоставимы с теми же Асусами или Тошибами и по цене, и по конфигурации). До этого идут бюджетники (по конфигурации), но совсем по нешуточной цене (аналогичный Асус стоит в 1,5 раза дешевле).
victorius
9.04.2006, 23:50:33
Просто Соні себе так вже любить, що далі нема куди. Це дратує. І люди, які користуються Соні, зазвичай сноби. Отаке.
А проблеми з багатозадачністю були і у десктопових компів до гиперсрейдингу. Тому твоя впевненість у тому, що на Соні чи Асусі при багатозадачності навіть на базових моделях проблем вигладає не дуже логічно, але встановимо в ході експеременту

.
Єдине про що я шкоду, що можливо варто було взяти туріон, а не пєнь. Але у пєньків здається краще з енергозбереженням.
MadDog
10.04.2006, 00:07:26
Просто Соні себе так вже любить, що далі нема куди. Це дратує. І люди, які користуються Соні, зазвичай сноби.
Значит так - далее техника Сони, имеющаяся у меня дома:
Телевизор 21" - Sony FD Trinitron (модель не помню)
DVD-плеер - Sony DVP-NS355
Монитор - Sony Multiscan G220 17" (FD Trinitron)
Магнитола (самый первый аппарат Сони дома) - W338S
CD-ROM в компе - тоже Сони...
Эх, сноб я - клейма ставить негде

И эта... я себя тоже очень люблю

.
Кстати, вся техника работает как часы. Единственная проблема была давно с магнитолой - некачественную кассету зажевала, пришлось в гарантию нести.
Всей аппаратуре - от года до 7.
Качество изображения на том же мониторе намного выше, чем на аналогичном LG (личніе наблюдения в течение длительного времени).
Теперь о многозадачности. Я не говорю, что подвисаний не может быть в принципе, я говорю, что лично я такого на вышеупомянутых машинах не видел, тем более среднего класса. А вот эксперимент провести очень хотелось бы. Если получится, напиши о результатах.
victorius
10.04.2006, 01:40:54
У мене телевізор еЛдЖі. При всій моїй теперішній неповазі до цієї торгової марки маю зазначити, що працює він теж без жодної поломки вже дофіга. Думаю років так під 10. І коштував він помітно дешевше, від Соні. ДВД-плеєр взагалі Сузукі. Думаю купувався раніше, ніж твій, бо тоді ні у кого з моїх знайомих їх ще не було. Ми його навіть продали і купули інший, а зараз купили назад, щоб дідусеві був як плеєр для музикальних дисків і теж працює без проблем. ТФТ-дисплей порівнюй з дисплеями такої ж вартості. Думаю Самсунг чи Вюсонік будуть точно не гірші. А про те, щоб зламався сідюшник я взагалі не чув, тому Соні тут не унікальне.
Але це вже офтоп. Харе обговорювати Соні

А про дослід обов'язково напишу, якщо вдастся зробити.
шимон
10.04.2006, 07:50:27
ну по-моєму справа в тому, що вайївська матриця дасть прикурити всім іншим імхо, тому навіть бюджетники і коштують дорожчу.